Serviciu activ

Întrebări frecvente

Serviciul de reîncărcare online este creat special pentru ca toți clienții noștri să se bucure de un serviciu sigur, profesionist, rapid și simplu.

1. Ce este myprepay.ro?

Myprepay.ro este un sistem rapid, eficient și sigur de încărcare – reîncărcare electronică a cartelelor prepay pentru principalii operatori de telefonie mobilă din România: Vodafone, Orange, Telekom și Digi Romania.

2. Cum cumpăr credit de pe myprepay.ro?

Reîncărcarea electronică a cartelelor pe site-ul myprepay.ro presupune câțiva pași simpli ce trebuie urmați, un proces extrem de simplu și rapid (nu durează mai mult de câteva minute):

  • Se introduce numărul de telefon pe care dorești să îl reîncarci
  • Se introduce suma pe care dorești să o încarci
  • Se bifează căsuța prin care se acceptă termenii și condițiile serviciului myprepay.ro
  • Se apasă butonul Reîncarcă rapid.

3. Cât durează procesul de reîncărcare online?

De obicei, acest proces durează aproximativ 2-3 minute. Dacă alegeți să plătiți acest serviciu cu un card emis de o bancă din afara țării, acest lucru poate întârzia confirmarea plății din partea procesatorului de plăți online.

4. Cât durează până voi primi codul PIN?

În mod obișnuit, codul de reîncărcare electronică este trimis imediat pe adresa ta de e-mail.

5. Dacă primesc un alt mesaj decât cel de confirmare a comenzii?

Mesajul „Ne pare rău, comanda dvs. nu s-a finalizat” semnalează faptul că a apărut o eroare în modul de plată online. Acestea pot fi cauze tehnice, sistem supra-aglomerat, conexiunea la internet întreruptă sau alte cauze externe.

Mesajul „Ne pare rău, comanda dvs. nu s-a finalizat. Eroare în procesarea comenzii” indică o eroare la nivelul procesorii de către furnizorul de servicii de reîncărcare online – Vodafone, Orange, Telekom, Digi Romania Așteptați câteva minute și apoi reluați procedura sau contactați Serviciul Suport prin intermediul formularului de contact.

6. Cum aflu dacă mi-a fost reîncărcată cartela?

Site-ul myprepay.ro oferă posibilitatea reîncărcării creditului cartelei tale prin varianta directă (automată) pentru care vei primi imediat un mesaj pe telefonul mobil de la operator.

Pentru verificări suplimentare:

  • Reîncarcare Vodafone - apelează gratuit *222
  • Reîncarcare Orange - apelează gratuit *133#
  • Reîncarcare Telekom - apelează gratuit 1234
  • Reîncarcare Digi Romania - apelează gratuit *110#

Ești pregătit să încarci?